Steun ons en help Nederland vooruit

Inhoud

Deel 1: Kansen voor iedereen

Overzicht
Deel 1: Kansen voor iedereen

D66 zet zich in voor kansen voor alle Arnhemmers. Waar mogelijk niet door achteraf problemen op te lossen met ingewikkelde regelingen, maar door mensen vooraf de mogelijkheid te geven zichzelf te ontwikkelen en als gemeente maatwerk te bieden.

We vertrouwen op de eigen kracht van inwoners. We zien echter ook heel goed dat niet iedere Arnhemmer het zonder hulp of begeleiding redt. Waar iemand zelf niet in staat is dit te organiseren, moet de overheid helpen.

 

Iedereen heeft recht op gelijke kansen.

 

Sommige mensen hebben extra hulp en ondersteuning nodig om hun kansen in de maatschappij te benutten. D66 zet zich in voor een diverse stad waarin iedereen mee kan doen en niemand wordt uitgesloten.

 

Goed onderwijs voor iedere Arnhemmer.

 

Door goed onderwijs krijgt iedereen de kans het beste uit zichzelf te halen. Met een ambitieuze onderwijsagenda zorgen we daarvoor.

 

Zorgen voor een steeds gezonder Arnhem.

 

Zorgen voor een steeds gezonder Arnhem.
D66 wil dat de gemeente Arnhemmers uitnodigt tot een gezond en actief leven. We zetten in op preventie en op het vroeg signaleren van problemen. Wanneer er behoefte is aan hulp, moet zo veel mogelijk maatwerk worden geboden.

 

In vrijheid en veiligheid samenleven.

 

Bij D66 staat vrijheid hoog in het vaandel. We zijn voor een liberaal drugsbeleid en strijden voor gelijke rechten voor LHBTI-Arnhemmers. Om in vrijheid samen te kunnen leven, is veiligheid noodzakelijk. Waar mogelijk door preventie en waar nodig door handhaving.

D66 neemt uw privacy zeer serieus en zal informatie over u op een veilige manier verwerken en gebruiken.

Verkiezingsprogramma GR2018
Optimistisch Arnhem — D66 krijgt het voor elkaar